onsdag 11 augusti 2010

"Jag samlar drömmar i fickan"

I natt har vi gett husrum åt Jim och Timmy Petersson. Jim har bestämt sig för att kombinera sin hobby och sitt liv - att åka longboard - med att göra en god gärning.

För någon vecka sedan så skrev Jim till oss och frågade om vi ville sponsra honom med en gratisnatt den 10:e augusti. Jim och hans bror skall åka Öland och Gotland runt och samtidigt samla in pengar till Barncancerfonden.

På Jim's hemsida - Mr Jim on longboard - kan Du även läsa om hur han reste från Chiang Mai i Thailand till Singapore på ett tidigare äventyr.

Även Du kan hjälpa Jim och hans bror att nå sitt mål genom att sätta in pengar hos Barncancerfonden under Jims insamling, knappt en månad kvar att nå 50 000 kr, så gör slag i saken redan idag.


söndag 1 augusti 2010

2010 kommer att gå till historien som "den varma sommaren"


Nu har det varit ett uppehåll i skrivandet. Mest på grund av att sysslorna på Gästgivaregården tagit det mesta av tiden men också på grund av att det varit för varmt att sitta vid PCn inomhus.

Vi har varit lyckligt lottade på Öland massvis med sol men ändå skugga och svalka i trädgård och vid stenkusten. Dessvärre har det nu regnat och varit "tråkigt" väder i någon vecka, men vi hoppas fortfarande på några ljuvliga augustidagar före skolstarten.

Nu rustar vi för Skördefesten, 30 september - 3 oktober! Liksom tidigare år kommer Leena Myhr att ställa ut i Galleriet och en höstbuffé att dukas fram i matsalen. Vi har några tankar om nyheter, mer information kommer senare.

Liksom tidigare kostar våra dubbelrum fr 690,-. Alla rum är utrustade med sköna sängar, trädgårdsutsikt, mineralvatten och tofflor. Bokar gör Du på vår hemsida eller på booking,com