onsdag 13 juli 2011

Ljuv musik i sommarkvällen!

Igår hade vi premiär på Musik i trädgården. Duo Fabula, två musicerande unga damer, förgyllde sommarkvällen, till och med muren, som nyligen rensats från murgröna, stod stilla och lyssnade.

En lagom stor skara hade läst våra affischer och hittat vår information och slutit upp för att lyssna till den skönklingande duon. Vill Du veta mera om Duo Fabula så hittar Du information på deras hemsida.


Samtidigt invigde vi vår trädgårdsservering. Den södra delen har nu blivit en avskild och inhägnad yta där vi kommer att servera mat, öl & vin och kaffe & kaka när vi har arrangemang i trädgården. Nästa tillfälle blir servering i pausen i Badjävlar.

Badjävlar av Lars Molin spelas av teatersällskapet Proximus och föreställningarna ges mellan 19 och 31 juli (med några spellediga dagar in emellan). Mer information på vår hemsida och Badjävlar's affischer som finns uppsatta runtom på Öland.



I Gästgivaregårdens Matsal erbjuder vi TEATERMENY tisdag-torsdag varje spelvecka. Börja att äta kl 17 inta din plats som väntar på spelplatsen kl 19 och Du har en härlig helkväll att se framemot. 

Menyn består av tre rätter och en teaterbiljett och kostar 329,-/person. Boka bord på tel 0486-263 90 eller på vår webb.