måndag 22 februari 2010

Tänk vår, tänk sommar!

Jag har svårt att förstå att alla blir så upprörda över de konsekvenser som vädret har. Att tågen inte går - SJ's eller möjligen regeringens fel. Att vägarna inte är framkomliga - vägverket eller möjligen snöröjarnas fel. Och så håller det på ... Varför inte bara låta vädret ställa till det ett par dagar och passa på att njuta av vita vidder och snölandskap som vi inte sett på flera år.

Själv använder jag tiden till att fundera våren. Snart är det dags att återigen misslyckas med frösådden - det kanske är regeringens fel, snart fortsätter rådjuren att hämta sin middag i min trädgård bland mina tulpaner nu när de fått äpplen till vinterföda - det är kanske Naturvårdsverkets fel. Skönt skall det bli i alla fall, om inte hela trädgården blir norra Ölands andra insjö, i så fall måste det väl vara Sjöfartsverkets fel - eller möjligen regeringens.

Vi har förlängt våra paketpriser t.o.m. 2010-05-02. Passa på att boka en vår weekeend eller några vårdagar på Öland. Den kommer snart och är ljuvlig ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar