söndag 5 januari 2014

Gott Nytt År!

"

 "Nu är glada julen slut, slut, slut .... julegranen bäres ut, ut, ut. Men, till nästa år igen ... kommer han vår gamle vän ... ty det har han lovat."

Den började att barra när vi klädde av den. Faktum är att de mesta och flesta av barren suttit snällt kvar. Bara något enstaka "pling" när en kula eller en ängel blivit för tunga för grenen och ramlat i golvet.

Avsaknaden av snö och vidare julstämmning gjorde att granen och julprydnaderna åkte ut och ner i lådorna tidigare än någonsin. Liksom varje år saknar man inslaget av extra ljus i fönster och inomhus när stakar och stjärnor plockas ner. Det är några mörka veckor nu innan våren gör sitt intåg.

Vi planerar det kommande årets aktiviteter på Gästgivaregården. Vi rycker lite här och lite där och måste nog snart bestämma oss för en mer koncentrerad väg rakt framåt.

Miniatyrutställning till Öland Spirar?

Idag har vi börjat att fotografera mini-kaffeserviser kopparna är ungefär en centimeter höga. Vi ärvde kaffeserviserna redan 2012 men har ännu inte gjort något åt dem. Vi kan bara konstatera att vi har en ansenlig mängd miniatyrer av olika slag som vi nu ska försöka ta hand om - ställa ut, auktionera bort eller helt enkelt bara sälja/skänka.



Gästgivaregården har öppet som vanligt hela januari, februari, mars med undantag av några få dagar här och där. Vi fortsätter förstås med våra förmånliga lågsäsongspriser från 890,-/rum/natt.
Bokar gör Du enklast med knappen bokning på vår hemsida eller Facebook eller direkt hos booking.
Bokningar samma dag och 24 timmar innan ring 0485-263 90 eller 0708-303 464.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar