tisdag 7 januari 2014

Välkomna att boka er vistelse på Öland 2014!

Här är vår prisöversikt för 2014. Publicerade priser är ordinarie priser samt specialpriser om Du stannar två, tre eller flera nätter. Priserna för två och tre nätter erbjuder vi hela året.

Våra priser varierar med de olika årstiderna och besökssäsongerna. Har Du tid och möjlighet så kan det vara prisvärt att passa på att besöka Öland under höst, vinter och vår.

Öland är alltid lika vackert och naturen skiftar med årstiderna på ett alldeles särskilt sätt på vår ö. Under lågsäsong har Du alla de vackra platserna för Dig själv. Det uppvärmda Kalmarsund- och Östersjövattnet gör det oftast möjligt till bad långt in i september. Naturen stänger aldrig. Däremot kan det vara lite si och så med restauranger och butiker, men vi hjälper dig gärna med maten, lunchpaket och middag, så vi lovar - Du ska inte behöva gå hungrig.

Våren erbjuder Öland Spirar, en helg som bjuder på trädgård, naturupplevelser och lantliv. I år firar vi att Öland gror 10-11 maj 2014. Ett evenemang som utgör ett startskott för vårsäsongen på Öland. Högsäsongen avslutas sedan med Ölands Skördefest en hel vecka som kulminerar i Skördefesthelgen den 25-28 september 2014. Konst- och matlandskapet Öland, naturupplevelser i det begynnande höstmörkret och lantlig underhållning när den är som bäst.

Stannar Du två eller flera nätter kan Du alltid bo till specialpris. Vid särskilda tillfällen och helger erbjuder vi förmånliga paketpriser. Priserna inkluderar då ofta en eller flera måltider i vår Matsal, det kan vara en gratis vandringskarta över den närliggande Persnäsleden, guidningar eller andra aktiviteter.

Paketpriserna informerar vi om i annonser, här på bloggen, på webben och på Facebook. Så titta gärna in här och på hemsidan lite då och då eller gilla och följ oss på Facebook så får Du alltid uppdaterad information.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar